• nyelv hu

„ONE TEAM, ONE SPIRIT — EGY CSAPAT, EGY LÉLEK”

  • NB 1
  • MK
  • MEVZA
  • VM
  • CK
  • CEV CUP

2014. október 1. szerda

Rangadót játszunk a hétvégén

Rangadót játszunk a hétvégén

Amire az előző szezonban csak a rájátszásban került sor, most, már a bajnokság második fordulójában rangadót játszik csapatunk a bajnoki- és kupaezüstérmes FINO Kaposvár ellen.

A bajnoki szünetben mindkét csapat kerete változott, átalakult. Az első fordulóban mindkét csapat nyertesen hagyta el a pályát annak ellenére, hogy itt is, ott is voltak hiányzók Bagics Balázs illetve Dorcsák Lajos személyében. Szombaton már valószínűleg mindkét játékos edzője rendelkezésére áll.

 

 

A szünetben mindkét csapat igazolt játékost az ellenféltől; Dávid Csanád Kaposvárról tette át székhelyét Kecskemétre, míg a Hírös Városnak Szabó Alpár fordított hátat és meg sem állt Kaposvárig.

 

Az, hogy valójában mennyire lesz rangadó a mérkőzés, szombaton fog kiderülni. Mindkét csapat előtt hosszú út áll, messze még a bajnokság, a kupaküzdelem vége. És természetesen ne feledkezzünk el arról sem, hogy mindkét együttes képviseli hazánkat az európai röplabda színpadán. Csapatunk a második legrangosabb küzdelemsorozatban, a CEV Kupában indul, míg a FINO a Challenge Kupában méreti meg magát.

 

Demeter György, a FINO Kaposvár vezetőedzője honlapunknak az alábbiakat nyilatkozta: „A nagyon erős és anyagilag stabil bajnok ellen a saját "oroszlán barlangjában" mindent megteszünk a győzelemért. A bajnok jelenleg 3-4 héttel előttünk tart a felkészülésben, a gyors igazolások, több edzés és sérülések miatt.”


Szasa Nedeljkovics így látja az esélyeket: „Jelenleg még nem azon a szinten röplabdázunk, amelyről álmodozunk. A Kaposvár elleni mérkőzés egy hatalmas „adrenalin bomba” lesz számunkra, amely mindkét irányba „elsülhet”. Szombaton a feladatunk, hogy 101%-on teljesítsünk, próbáljuk meg ebben a pillanatban a legjobbat kihozni magunkból, a játékunkból. Egy jó mérkőzésre számítok ahol az energia, az adrenalin mellett nagy szerep juthat a türelemnek is, és bízom benne, hogy ebből a csatározásból mi jövünk ki jobban, mi jövünk ki nyertesen.”

KRC játékos

Eseménynaptár

Feliratkozás hírlevélre

Livescore tweet

Facebook

Utánpótlás hírek

Hírek a röplabda világából